Thom Hell til SkiPop!


Lydverket 24. januar 2012 -Thom Hell live fra Internasjonalen – nå kommer han snart til SkiPop. (Foto: Rashid Akrim, NRK P3)

SkiPop sparker i gang høsten torsdag 13. september – førstemann ut er ingen ringere enn Thom Hell.

Thom Hell har vunnet tre spellemannpriser OG det store korslaget. Og nå endelig kommer han til Ski! Vi gleder oss til å få besøk av den herlige sørlendingen.

Hr. Hell ga ut sitt tredje soloalbum, «Suddenly past», tidligere i 2012 – plata fikk en femmer (5) i blant annet Dagbladet, Spirit, Tromsoby.no, Romerikes Blad og Østlendingen.

  • HVOR? Rådhusteatret i Ski – foajéen (3-4,5 minutter fra togstasjonen i Ski. Ski – i underkant av 30 minutter fra Oslo S med tog)
  • NÅR? Torsdag 13. september. Dørene åpner kl. 19.30 – Thom Hell går på ca. 20.30 (for å få seg et godt bord bør man kanskje være litt tidlig ute)
  • PENGER OG SÅNT? 70 kroner i døra – pils, kaffe, brus, nøtter etc. til varierte priser i baren.

SkiPops nettside er i startgropa og kommer tilbake med svært meget mer, men inntil videre folkens: Rydd kalenderen – skaff dere barnevakt – gi bort bikkja – mal huset ferdig – hold av torsdag 13. september – Thom Hell kommer på besøk!

Om SkiPop: SkiPop arrangerer akustiske og halvakustiske konserter med artister som spiller pop- og rockrelatert musikk. Vi inviterer en hovedartist som åpner kvelden med en konsert. Konsertkveldens andre avdeling byr på åpen scene. Dette er et «lavskuldertilbud» hvor det er anledning for deg å kaste deg utpå og spille en låt eller to! Ønsker du å spille på åpen scene? Send mail til post.skipop@gmail.com. Målet med konsertserien er å formidle god popmusikk og bidra til å utvikle musikkmiljøet i Ski. Konsertserien drives og bookes av Simen Mæhlum, Asbjørn Ribe, Johnny Hide og Per Amund Solberg i samarbeid med Rådhusteatret i Ski.

Her er noen bilder av noe av det SkiPop har levert til nå – vi håper på en knakende god høst med mange gode artister på plakaten!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s