Hell Yeah!


INTIM THOM: Hell forsikret publikum om at det «gikk bra med ham», til tross for alle hjerte-smerte-låtene han skrev. (Foto: SkiPop)

Det ble vel nærmest en innertier av en konsert, folks! Hell sjøl var veldig fornøyd, med lyden («som satt fra første låt!») og med de fine folka (oss!). SkiPops frivillige hjelpekorps er kjempefornøyde. Vi veit ikke noe om publikumstallet, men det var trolig rekord.

Veldig gøy at så mange folk stilte opp. At det i tillegg var så mange nye fjes var ekstra hyggelig! Vi håper at alle vil komme tilbake, og at de tar med naboen/ kameraten/ bikkja/ mora si! Det er plass til flere. Husrom, hjerterom og alt det der… Spre ordet. Vi trenger hjelp til å nå folk i nærområdet. Hver fjerde torsdag finnes det en liten deilig lomme i livet, med god musikk og pils/ vin/ brus.

Tusen takk til Anders Bjørnvold og Hakan Markussen som vakkert runda av kvelden under åpen mic-seansen.

Vi tipsa ØB om at det kom en dobbelt spellemannvinner til Ski, men de var opptatt med blant annet dette: «Lite fart da politiet hadde trafikkontroll i Vestby». Synd.

Husfotograf-Jon var borte – så det ble de glade amatøreres aften, fotomessig. Men noe ble det likevel. Beklager någet laber kvalitet: her er noen «nær blinkskudd»-opplevelser fra «Hell i Ski».

Har du kule/ semiekule/ streite bilder/ videos fra Hell-konserten? Post det på vår Facebook-side eller send det til post.skipop@gmail.com.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s