SkiPop presenterer: Christer Knutsen og Hilde Marie Kjersem


Hva får du om du blander en pop/country/folk-musiker med en jazzutdanna popsangerinne – begge fra hver sin øverste hylle – lar dem plukke fritt fra hvert sitt repertoar, og lar dem framføre det sammen som duo?  

Det får vi alle et svar på allerede førstkommende torsdag! Hold av dagen; torsdag 20. november!

For ganske nøyaktig 10 år siden sto Christer Knutsen og Hilde Marie Kjersem (AKA. Marie Munroe) i studio og sang sammen for første gang. Da var det førstesingelen fra Christers debutplate som ble foreviget. Siden den dagen har de to alltid funnet måter å trekke hverandre inn i sine respektive prosjekter. Låtene er hentet fra hver deres soloutgivelser.

  • La oss introdusere våre kjære gjester:
AKTUELLE FOR SKIPOP:

AKTUELLE FOR SKIPOP: Christer Knutsen og Hilde Marie Kjersem (AKA. Marie Munroe)

Hilde Marie Kjersem, også kjent som Marie Munroe, er en norsk popvokalist som fikk Gammleng-prisen i åpen klasse i 2013. Som 14-åring turnerte hun med Rikskonsertene, og som 16-åring spilte hun med rocke- og rap-band i San Jose.

Videre studerte hun jazz under Jon Eberson og Solveig Slettahjell ved Norges musikkhøgskole (2000–03). Studietiden avstedkom bandet Subtonic (2002–03), samt TUB Quartet med Andreas Hessen Schei på piano, Pål Hausken på trommer (har vært på SkiPop tidligere med «In the Country» – digresjon, jeg veit…) og Magne Vestrum på bass.

De ga ut albumet Red Shoes Diary med egne komposisjoner (Curling Legs, 2004). I «TUB Duo» reiste hun i 2006 på tur sammen med Schei til Nepal og Jazzmandu i Katmandu finansiert av Rikskonsertene.

I 2010 avsluttet hun samarbeidet med Rune Grammofon og gikk til sitt eget «Brødr. Recordings» og eget lydstudio «Wazzup Records».

Hilde Marie har signert kontrakt med Warner Music Norway og ga ut «If We Make It To The Future» i 2013.

Christer Knutsen er en norsk musiker (vokal, piano og gitar) fra Stavanger. Han har gitt ut tre soloalbum innen country/pop/folk og har vært medlem av bandet «Tumbleweed» som ble nominert til Spellemannprisen 2003. Christer har dessuten bidratt som musiker for artister som Thomas Dybdahl, Geir Zahl, Aslak Dørum og Sivert Høyem.

Som soloartist har han hatt med seg backingbandet Sacred Hearts som består av Pål Hausken (trommer), Magne Vestrum (bass) og Rune Helland (gitar, pedal steelgitar) og Lars Lundevall (gitar).

  • HVOR? Rådhusteatret i Ski – foajéen (3-4,5 minutter fra togstasjonen i Ski. Ski – i underkant av 30 minutter fra Oslo S med tog)
  • NÅR? Torsdag 20. november. Dørene åpner kl. 19.30 – Musikken starter presis kl. 20.30.
  • COVER & BAR-FAKTA: 100 kroner i døra – pils, kaffi, vin, brus, nøtter, saltstenger, av og til potetgull etc. til varierte priser i baren. Er det for tidlig med gløgg? Trolig.
  • SJEKK: Musikk fra begge to under her!
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s