SkiPop presenterer: Kjetil Grande


AKTUELL FOR SKIPOP: Kjetil Grande (Foto: Annette Tønnessen, Teamworks)

AKTUELL FOR SKIPOP: Kjetil Grande (Foto: Annette Tønnessen, Teamworks)

Noen torsdager er morsommere enn andre. Torsdag 16. april kommer Kjetil Grande til Ski med sitt band. Dette blir garantert en av de torsdagene – velkommen!

KOMMER OGSÅ: Dagbladet kaller henne "Norges sjelfulle førstedame". På torsdag er Suzanne «Sisi» Sumbundu med Grandes trio til Ski! (Foto/albumcover: Håvard Schei)

KOMMER OGSÅ: Dagbladet kaller henne «Norges sjelfulle førstedame». På torsdag er Suzanne «Sisi» Sumbundu med Grandes trio til Ski! (Foto/albumcover: Håvard Schei)

Kjetil Grande er kjent som en av landets aller fineste gitarister og har flere plateutgivelser bak seg. Han er også å finne som “hired-hand” – både live og i studio – for en lang rekke norske artister.

Debutalbumet “Uppers, Downers, Screamers & Howlers” ble i 2008 belønnet med en Spellemannpris i bluesklassen, og året etter ble han nominert til en ny Spellemannpris med sitt sideprosjekt, R&B-trioen The Crank Bros.

“You Are The Night” (2010) ble utropt som et av årets beste norske album i flere av landets aviser. Denne våren lanseres en etterlengtet ny fullengder, produsert med Yngve “Leidulv” Sætre i Duper Studio.

Grande ble i 2008 inviterte av Eric Clapton personlig til å være oppvarmer for hans eneste norgeskonsert, på Koengen i Bergen. Gitarlegenden uttalte til norsk presse etter konserten:

“KG is an amazing guitar player, I just love him!”

Samme år ble han som en av få norske artister, invitert til å gjøre konserter på festivalen South By Southwest i Austin, Texas.

Han har også vært innlemmet i den celebre grupperingen Guitarmageddon, i lag med kumpaner som Knut Reiersrud, Kid Andersen, Lars Håvard Haugen, Amund Maarud, Frode Alnæs, Ronnie Jacobsen og Vidar Busk – altså våre gjeveste nasjonale strengedragere!

Denne kvelden kan vi forvente høyoktan gitarhåndtering, flankert av et komp som er vant med å støtte oppunder de raffeste musikere Norge har å by på – vel møtt og velbekomme!

Bandet: 

Kjetil Grande, gitar/vokal
Lars Kristian Folkvord, bass
Tomas Pettersen, trommer
Suzanne «Sisi» Sumbundu, kor

  • HVOR? Rådhusteatret i Ski – foajéen (3-4,5 minutter fra togstasjonen i Ski. Ski – i underkant av 30 minutter fra Oslo S med tog)
  • NÅR? Torsdag 16. april. Dørene åpner kl. 19.30 – Musikken starter presis kl. 20.30.
  • COVER & BAR-FAKTA: 100 små kroner i døra – pils (også god Ægir-øl!), kaffi, vin, brus, nøtter, saltstenger, av og til potetgull etc. til varierte priser i baren.
  • SJEKK:
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s