SkiPop presenterer: Band of Gold


FULL FART MOT SKI: Band of Gold.

FULL FART MOT SKI: Band of Gold.

Fytti katta, kjære venner! Reint gull til hjertet av Follo (ps. vi snakker ikke om Ski Storsenter, men om Ski by) torsdag 19. november.

Band of Gold slapp sitt debutalbum 9. oktober – et samlet norsk pressekorps hyller skiva:

«Inspirerte og detaljrike poplåter fra Band of Gold, bestående av stortalentet Nina Mortvedt og han som bør få pris som årets musiker: Nikolai Hængsle Eilertsen.»

Audun Vinger i DN

«Den tilfredsstiller, utfordrer og fascinerer på mange plan […] Den er laget for å spilles mange ganger. Om og om igjen.»

Bergens Tidende – terningkast 6

«Gullplate!»

VG – terningkast 5

«Debutalbumet til Band of Gold er et slikt som får musikkanmelderhjernen til å gå i spinn.»

Fædrelandsvennen – terningkast 5

«Denne typen sjangeroverskridende samarbeid, denne viljen til å utforske og eksperimentere, bidrar til å gjøre norsk musikk rikere.»

Musikknyheter.no

«Det skal omtrent ikke mer enn to takter av bassen før man er hektet. Jeg snakker om åpningssangen «No way around». Og i det øyeblikket Nina Mortvedts herlig betagende vokal fyller lydbildet og alt godsnadderet materialiserer seg, som blåserne, strengeleken og koringen skjønner man at her er det snakk om noe ekstraordinært. Etter låt ni er gleden komplett. Mange musikere er med å skape all denne vellyden, de allestedsnærværende Lars Horntvedt, David Wallumrød og Morten Qvenild, og rytmeleggerne Olaf Olsen, Kenneth Kapstad og Thomas Petterson og noen til. I tillegg er svenske Dungens gitarist Reine Fiske kryddermester, mens Martin Hagfors bidrar på vokal. Sammen tar de musikken mot ulike rytmiske temperaturer, den ene like potent, fengende og velgjørende som den andre.»

«I vrimmelen av nye artister og en stadig mer spisset musikkscene, er det lett å overse debutantene. Særlig hvis de befinner seg utenfor TV-kameraenes linser. Band of Golds vidunderlige popmusikk er som gullsløret i stjernenatten, og må ikke for alt i verden overses.»

Aftenposten – terningkast 5

  • HVOR? Rådhusteatret i Ski – foajéen (3-4,5 minutter fra togstasjonen i Ski. Ski – i underkant av 30 minutter fra Oslo S med tog)
  • NÅR? Torsdag 19. november. Dørene åpner kl. 19.30 – Musikken starter presis kl. 20.30.
  • COVER & BAR-FAKTA: 100 små kroner i døra – pils (også god Ægir-øl!), kaffi, vin, brus, nøtter, saltstenger, av og til potetgull etc. til varierte priser i baren.
  • SJEKK: Band of Gold på Facebook & Spotify
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s