SkiPop / SKIrkus Låtskriver Spesial


skipop face

DISSE OPPTRER (FRA VENSTRE): Hakan Markussen, Johnny Hide, Dylan Mondegreen og Asbjørn Ribe. 

I anledning SKIrkus Kulturfestival er det satt opp et svært telt midt i Ski sentrum, og det loves fire uker med kultur… Dette vil vi være med på! Bli med a?! 

OK. Vi serverer fire «SkiPoppere» i sin beste alder i det vi har kalt en «låtskriver spesial». Det blir en musikalsk reise/buffét med fire akter og skreddersydd/spesialtilpassa materiale fra hver av våre fire hovedpersoner. Vi har fått scenen i SKIrkus-teltet på rådhusplassen i Ski sentrum fra klokka 2100 onsdag 8. juni og dette er artistene vi serverer:

Asbjørn Ribe: 

Fire soloalbum som Asbjørn Ribe på samvittigheten, to som Ornand Altenburg og bakgrunn fra Number Seven Deli og Jim Stärk + tangentmann for en rekke andre band og artister som for eksempel Thom Hell, Hilde Marie Kjersem, Helldorado, Last Heat, Lars og Ola Bremnes og Orango.

Ga ut plata «En Glad Mann» tidligere i 2016. Hør den i Spotify eller kjøp plata i Itunes.

«Det finnes ikke mange som matcher Asbjørn Ribe som sangskriver i dag»  […] «Han er litt Tom Waits, litt Leonard Cohen og en smule Lars Lillo-Stenberg» (Fædrelandsvennen)

Johnny Hide: 

Frontmann og sanger i Number Seven Deli, som har gitt ut fire kritikerroste album, ligget på norsktoppen, vært spellemann-nominerte og vunnet Årets Urørt, blant annet.

Skrevet om Number Seven Delis forrige utgivelse:

 ”Fortsatt er de blant de beste vi har.” (Dagsavisen)

 ”Ren balsam for ører, for hjertet og for sjel.” (Fædrelandsvennen)

 ”Sannsynligvis Norges beste pop-band.” (Tromsø By)

I tillegg til Deli-karrieren har Johnny også gitt ut to nydelige soloplater med navnet «Linger Songs» og «An Honest Try».

Hakan Markussen: 

Hakan ga ut den fremragende plata «The Track» i 2013. Spekka med godlåter. Plata fikk masse gode kritikker som for eksempel denne fra Firdaposten:

 «Where I Usually Go” er den første av ni tekstar som betyr noko. For dette er ein mann med mykje på hjartet og evna til å levere på sitt språk nummer to. Markussen verkar å være veldig komfortabel med det engelske språket. Det er både elegant og gjennomtenkt levert. Han fortel historier». (Firdaposten)

Dylan Mondegreen: 

Dylan ga ut plata «Every Little Step» på SkiPop tidligere i år. Hans første på SkiPop Records, men dette er slettes ingen nykommer. Mondegreen har holdt på i en årrekke og har turnert og gitt ut plater i Europa, USA og Asia såvel som her hjemme i Norge.

AllMusic skrev om hans tredje album: «flawlessly written and performed, and produced with uncommon skill and grace — it’s likely one of the best singer/songwriter records of 2012, and most any year that came before.”

Kjøp og hør den nye plata «Every Little Step» her: CDON.comBandcampFastcut Records(Japan), Platekompaniet (Norway only), Big Dipper(Norway only), SpotifyiTunesAmazon
Tidal

  • HVOR? I et svært telt rett utenfor rådhuset i Ski – les mer om SKIrkus her.
  • NÅR? Onsdag 8. juni – musikken starter kl. 21.00
  • PENGER? 160 kr. i døra (+ 10 kr i avgift)
  • SERVERING? JA – deiligheter i baren!
  • BØR DU KOMME? Aaaaaabsolutt! Dette blir veldig hyggelig!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s