Vi er tilbake! Her er datoene du må holde av


Samma sted som før. Rådhusfoajeen i Ski. Dørene åpner 19.30 – hver gang. Konserten eller quizen starter 20.30. Billetter fås kjøpt i døra. Øl, vin, brus og snacks i baren. 

  • Torsdag 7. september kl. 20.30: SkiPop Quiz med David og Morten (Fri entre)
  • Torsdag 21. september kl. 20.30: Frida Ånnevik

Ånnevik sitt siste album «Her bor» fikk terningkast 5 i Dagbladet og Dagsavisen. Sistnevnte slo fast at Frida «er en fornyer av både viser og pop» og at «Ånnevik er på vei til å bli en av de store norske». 21. september er det en fantastisk artist som åpner en ny og etterlengtet sesong med SkiPop i Rådhusteatret.

  • Torsdag 26. oktober, kl. 20.30: Jim Stärk

Jim Stärk er tilbake med originalbesetningen fra årene 2002-2005. Det betyr Einar S. Fadnes (vok, gitar), Inge Sørbrøden (bass), Tom Rudi Torjussen (trommer) og Asbjørn Ribe (tangenter) sammen på scenen. Det blir lagt hovedvekt på de tre første utgivelsene samt noen utvalgte låter fra de senere album!

  • Torsdag 9. november kl. 20.30: SkiPop Quiz med David og Morten (Fri entre)
  • Torsdag 23. november kl. 20.30: Morten Qvenild

Pianisten Morten Qvenild har de siste 15 årene vært en av de mest kreative og innovative musikerne i europeisk jazz og andre beslektede sjangre. Han har vært med på 50 plateutgivelser med navn som The National Bank, Susanne Sundfør, Thomas Dybdahl, Ingrid Olava og Marit Larsen og kommer til Ski med sitt kritikerroste og prisbelønnede soloprosjekt Personal Piano.

  • Torsdag 21. desember: SkiPop Julespesial

Tradisjonen tro går gjengen i SkiPop selv på scenen i desember. Det blir en musikalsk fem-seks-syv-retters med et utvalg av SkiPops Records’ egne utgivelser, der vi blant andre finner Number Seven Deli, Asbjørn Ribe, Giske og Benny Borg, for å nevne noen.

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s